Antena 3 CNN Actualitate Criminalul german din Mediaş a transmis Live momentul în care a ucis o pensionară pe stradă

Criminalul german din Mediaş a transmis Live momentul în care a ucis o pensionară pe stradă

Criminalul german din Mediaş a transmis Live momentul în care a ucis o pensionară pe stradă pe un grup de extremişti din care făcea parte. Totul pentru a le demonstra membrilor grupării că este în stare să comită o crimă.

Criminalul german din Mediaş a transmis Live momentul în care a ucis o pensionară pe stradă
de Andrei Naiţă    |    17 Mai 2022   •   12:36

Au apărut imagini de la crima rasială comisă la Mediaş de un adolescent german venit la reeducare în România. Criminalul a transmis Live pe internet oroarea.

Crima care a şocat întreaga ţară s-a produs pe 12 aprilie, atunci când tânărul german în vârstă de 17 ani a atacat şi omorât o pensionară din Mediaş care ducea gunoiul.

Din informaţiile pe care le avem de la procurori, tânărul de 17 ani aderase la o grupare extremistă din străinătate, coresponda cu membri acelei grupări online şi există informaţii că primea provocări tocmai pentru a demonstra că este în stare să comită fapte antisociale, chiar şi o crimă.

Criminalul de la Mediaş era într-o transmisiune Live când a abordat-o pe femeia de 74 de ani care ieşise să arunce gunoiul. La începutul filmării, obţinute de jurnaliştii oradesibiu.ro se aude o voce de bărbat care îl întreabă pe tânăr ce are de gând să facă.

Apoi, adolescentul o salută pe femeie, după care o trânteşte la pământ, o loveşte şi o ucide fără milă.

La final, pe filmare se aude cum tânărul râde şi apoi pleacă. Toate scenele au ajuns pe o platformă din străinătate, care nu este vizibilă şi în România, unde utilizatorii încarcă secvenţe şi imagini de la locul unor crime.

×
Subiecte în articol: crimă Medias
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close