Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Onești este transferat la Spitalul din Bacău. Medic: "Starea lui se agravează”

Criminalul din Onești este transferat la Spitalul din Bacău. Medic: "Starea lui se agravează”

Șeful ATI Onești, Dumitru Vartic, a declarat, presei, miercuri, că starea criminalului de la Oneşti, Gheorghe Moroșan, a devenit instabilă şi va fi transportat la Spitalul Județean din Bacău pentru investigaţii. Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc.

Criminalul din Onești este transferat la Spitalul din Bacău. Medic: "Starea lui se agravează”
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   16:44

"În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat.

A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a spus dr. Vartic.

"În jurul orei 17.00 a fost transferat de la Spitalul Municipal Onești un bărbat de 65 de ani implicat în incidentul cu victime de la Onești. Întrucât starea pacientul s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru efectuarea unui Computer Tomograf și internarea într-un spital de ragn superior. A fost internat în secția de Anstezie Terapier Intensivă prin intermediul secției de chirurgie”, precizează Acdina Lupu, directorul medical al SJU Bacău.

Ea precizează că, la internare, pacientul este conștient, cooperant, respiră spontan și este echilibrat hemodinamic.

"S-a efectuat Computer Tomograf cap, torace, abdomen și se așteaptă rezultatul analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare”, conchide directorul medical al SJU Bacău, potrivit Mediafax.

Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc

Gheorghe Moroșan a fost păzit de patru polițiști. Doi dintre ei au stat în salonul ATI, cu pacientul, iar alți doi, la ușă, în exterior.

Reamintim că luni, Gheorghe Mureșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

Mărturia soției criminalului de la Onești: ”Nu am crezut că se va ajunge aici!”

În timpul audierilor, femeia nu a vrut să declare prea multe lucruri. Singurul lucru pe care îl susține este că nu a crezut că soțul ei va ajunge atât de departe și că doar va atrage atenția, astfel încât să fie băgat în seamă de autorități cu privire la procesul în care și-au pierdut locuința.

Potrivit acesteia, Gheorghe Moroșan nu avea, inițial, intenția de a-și duce fapta până la capăt.

Femeia a mai spus că nu au primit niciodată hotărârea judecătorească prin care au fost evacuați din apartament.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close