Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul responsabil de dubla crimă din Satu Mare a fost prins

Bărbatul responsabil de dubla crimă din Satu Mare a fost prins

Bărbatul responsabil de dubla crimă din Satu Mare a fost prins
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
31 Oct 2018   •   15:26

UPDATE Principalul suspect de comiterea dublului asasinat din Satu Mare a fost prins. Este vorba de un bărbat de 34 de ani care ar fi cunoscut victimele şi le-ar fi atacat în urma unor certuri. Acesta e audiat şi ar urma să fie propus pentru arestare preventivă pentru omor calificat.

 

Un criminal periculos, care a ucis doi oameni, este în libertate în Satu Mare. 

Poliţiştii au intrat în alertă după ce trupurile victimelor au fost descoperite de o rudă în apartamentul în care locuiau.  Este vorba despre un bătrân de 74 de ani şi fiul acestuia, de 36 de ani, care avea un handicap şi era imobilizat la pat.

Vecinii povestesc că bătrânul se certase de curând cu un om fără adăpost pe care îl avertizase să nu mai intre în scara blocului.

Poliţiştii au organizat filtre prin oraş şi razii în zonele rău-famate, în timp ce criminaliştii caută probe la faţa locului. 

Deja mai mulţi suspecţi au fost duşi la audieri. Vecinii au furnizat semnalmentele persoanei cu care una dintre victime se certase.

În paralel, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, cercetează cauzele exacte ale decesului celor doi.

×
Subiecte în articol: batran politistii criminal Satu Mare
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close