Antena 3 CNN Actualitate Criminal urmărit general, prins după 14 ani în Capitală (VIDEO)

Criminal urmărit general, prins după 14 ani în Capitală (VIDEO)

Criminal urmărit general, prins după 14 ani în Capitală (VIDEO)
09 Noi 2009   •   11:05


Un bărbat, urmărit general de mai bine de 14 de ani, a fost prins seara trecută în Capitală. Vinovat de uciderea a doi sportivi, bărbatul a fost identificat după ce pe numele său au fost făcute, în ultima perioadă, alte două plângeri. În faţa poliţiştilor, criminalul a recunoscut că a dus o viaţă liniştită chiar sub nasul autorităţilor, dar sub un nume fals.

În 2004 era unul dintre cei mai căutaţi infractori români. Nicolae Valentin Dragolea a fost prins aseară într-un parc Bucureştean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei capitalei, bărbatul este condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare, după ce, în 1995, a participat la o încăierare în urma căreia au murit două persoane. De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de el, chiar dacă trăia liniştit într-un cartier din Capitală.

Bărbatul şi-a continuat, însă, proastele obiceiuri. Numai în 2 ani pe numele său s-au făcut două plângeri.

Abia după a doua plângere, poliţiştii au reuşit să-l prindă. Nu au realizat din prima cu cine au de-a face.

După 12 ore şi multe verificări, însă, agenţii şi-au dat seama că au în faţă un bărbat vinovat de moartea a doi sportivi.

În anul 1995, noaptea de 20 spre 21 martie, doi tineri au fost bătuţi cu bestialitate pe o stradă din Timişoara. Se pare că a fost vorba de o reglare de conturi între două grupuri rivale.



Antena 3


×
Subiecte în articol: criminal arestat
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close