Antena 3 CNN Actualitate Criminala de la metrou vrea să fie liberă. Ce a spus în instanță

Criminala de la metrou vrea să fie liberă. Ce a spus în instanță

Criminala de la metrou vrea să fie liberă. Ce a spus în instanță
de Claudia Simion    |    20 Dec 2017   •   12:29

UPDATE  Curtea de Apel București a luat o decizie în ceea ce o privește pe Magdalena Șerban, femeia acuzată de moartea tinerei de la metrou. Suspecta va rămâne în arest preventiv. 

Femeia care a comis crima de la metrou, acuzată de omor calificat și tentativă de omor după ce a împins o tânără pe șine, se va prezenta miercuri dimineața la Curtea de Apel București, unde se va judeca o contestație vizavi de decizia de arestare preventivă. 

Tribunalul București a decis arestarea preventivă a criminalei de 36 de ani încă de pe data de 13 decembrie. 

Magdalena Șerban a împins pe 12 decembrie o tânără pe liniile de metrou provocând moartea acesteia și a lovit-o cu piciorul în zona capului. Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Dristor 1. Mai mult, aceasta a încercat să împingă o altă tânără în fața metroului cu câteva ore înainte, la stația Costin Georgian.

Potrivit avocatei acesteia, în momentul în care a văzut imaginile cu ea împingând-o pe fata respectivă, criminala a început să țipe, a spus că se recunoaște în imagini, dar că nu ea a comis gestul.

Deși inițial, în fața magistraților de la Curtea de Apel din București, suspecta a spus că nu vrea să dea niciun fel de declarație, că și-o menține pe cea pe care a dat-o inițial, lucrurile s-au complicat. A început să plângă și să țipe în sala de judecată spunând că: "Sunt de 32 de zile în greva foamei". Prima tentativă o califică ca fiind o discuție între ea și acea persoană și cere, de altfel, o confruntare, iar omorul îl califică ca fiind o altercație.

"Vreau, de altfel, să fiu plasată în arest la domiciliu în Craiova, acolo unde locuiesc cu tatăl meu, iar apartamentul îl dețin împreună cu mama mea. Condițiile din Spania sunt mult mai bune, oamenii de acolo sunt mult mai buni", le-a spus criminala celor din sală. 

Criminala a avut un comportament oscilant, trecea foarte repede de la o stare la alta. 

Magistrații de la Curtea de Apel au rămas în pronunțare până la sfârșitul zilei. 

Săptămâna viitoare, Magdalena Șerban va intra în Comisie pentru faptele sale. 

×
Subiecte în articol: criminala metrou arestare preventiva
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close