Antena 3 CNN Actualitate Criminali lăsaţi liberi, familie terorizată de şase luni. "Îmi este frică să ies din casă. Vreau dreptate!"

Criminali lăsaţi liberi, familie terorizată de şase luni. "Îmi este frică să ies din casă. Vreau dreptate!"

Criminali lăsaţi liberi, familie terorizată de şase luni. "Îmi este frică să ies din casă. Vreau dreptate!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iul 2015   •   08:16

O familie din Brăila trăieşte într-o teroare continuă de mai bine de şase luni, după ce patru tineri din sat au ucis o femeie pentru 100 de lei. În prima fază, tinerii au recunoscut crima, dar la scurt timp au negat totul, iar judecătorii au decis să fie cercetaţi în libertate. Acum, soţul femeii ucise şi cele două fiice spun că trăiesc într-o frică de nedescris deoarece criminalii sunt liberi şi se pot răzbuna în orice moment.

Femeia în vârstă de 40 de ani, mama a două fetiţe, a fost găsită moartă, pe marginea unei uliţe lăturalnice dintr-o localitate brăileană, chiar de către soţul acesteia. La şase luni de la moartea mamei lor, fetele susţin că le este frică să iasă pe stradă, să nu dea ochii cu ucigaşii mamei lor.

Deşi autorităţile au început o anchetă, niciun procuror nu a ascultat şi mărturiile familie, ba chiar i-au ignorat total, spun oamenii

Pe măsură de dosarul a inaintat, criminalii şi-au negat fapta, iar judecătorii au decis să-i lase în libertate. Acum, singura dorinţă a familiei este ca bărbaţii să primească o condamnare pe măsura faptei.


×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Florin Piersic, transferat la o clinică privată
x close