Antena 3 CNN Actualitate Criminalii tinerei incendiate au fost prinși! Cine sunt și de ce au omorât-o pe femeie

Criminalii tinerei incendiate au fost prinși! Cine sunt și de ce au omorât-o pe femeie

Două femei și un bărbat au fost reținuți pentru 24 de ore în cazul femeii de 32 de ani, găsită incendiată în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Aceștia sunt acum acuzați de omor calificat și de profanare de morminte. Potrivit unor surse, suspecții ar fi declarat în fața anchetatorilor că victima ar fi băut un insecticid și că ar fi încercat să o resusciteze. Așa ar fi explicat rănile de la nivelul toracelui. În plus, anchetatorii ar fi identificat și autoturismul în care ar fi fost transportat geamantanul în care se afla trupul fetei.

Criminalii tinerei incendiate au fost prinși! Cine sunt și de ce au omorât-o pe femeie
de Laura Dinu    |    18 Noi 2020   •   07:55

Este vorba despre două femei, surori, și un bărbat, reținuți pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

După mai multe ore de audieri, cei trei și-ar fi recunoscut fapta

Audierile au fost efectuate până târziu în noapte, suspecții fiind audiați aproximativ 12 ore, alături de avocații din oficiu. 

În primă instanță, cele trei persoane nu au recunoscut acuzațiile ce le sunt aduse, însă, puse în fața probelor, acestea au recunoscut că au omorât-o pe Mihaela Sabina Mircea.

Victima locuia împreună cu bărbatul și cele două femei

Potrivit surselor Antena 3, crima ar fi avut loc în București, undeva în cartierul Ferentari, unde victima locuia împreună cu bărbatul și cele două surori. 

Se pare că Mihaela Sabina Mircea ar fi fost violată de mai multe ori înainte de a fi ucisă, iar autopsia a demonstrat că aceasta a consumat un insecticid puternic. Rămâne de văzut dacă aceasta a consumat otrava după mai multe zile de chin sau a fost obligată de criminali să facă acest lucru. 

Cei trei au declarat că, de fapt, au încercat să o salveze pe femeie

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeile ar fi declarat că au vrut, de fapt, să o salveze pe femeie după ce s-a otrăvit cu insecticid. Indivizii ar fi încercat să o resusciteze, ceea ce ar fi dus la fisurarea coastelor victimei. 

După ce au văzut că victima a murit, cei trei s-ar fi speriat și i-ar fi băgat trupul neînsuflețit într-o geantă pe care au dus-o la marginea localității Ghimpați și i-au dat foc. Imediat după declarațiile șocante în fața anchetatorilor, suspecților li s-a făcut rău. 

Tânăra practica prostituția

Achetatorii spun că femeia de 32 de ani era prostituată, la fel și cele două surori. 

Victima locuia împreună cu cei trei, iar, în urma unor neînțelegeri cu privire la bani, aceștia ar fi recurs la gestul șocant. 

Oamenii legii au reușit să identifice și autoturismul în care a fost transportat geamantanul cu trupul femeii ucise.

De asemenea, potrivit surselor, se pare că bărbatul ar fi cel care a ucis-o iar cele două femei ar fi cărat-o după crimă. 

De ce s-a descoperit insecticid în corpul Sabinei Mircea

Jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu a prezentat, marți, detalii exclusive în cazul crimei. 

"Este vorba despre rezultatul de la examenul de laborator toxicologic ce a fost făcut în cazul fetei găsite incendiate în valiza de la Ghimpați în 30 octombrie și unde așteptăm și la această oră de la anchetatori date noi. În ceea ce privește analiza toxicologică, pe surse, am aflat că a fost evidențiată existența unui insecticid.

Nu se știe până acum cum a ajuns această substanță în corpul victimei, dacă asasinul a folosit substanța aceasta în sensul de a o forța să înghită substanța, dacă a stropit-o cu acest insecticid sau dacă fata în disperare, dacă era sechestrată, bătută, supusă unor torturi, a încercat să bea singură acest insecticid", a spus Adina Anghelescu.

Un alt element important este dat de analiza monoxidului de carbon care a arătat că fata era moartă deja atunci când i s-a dat foc.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close