Antena 3 CNN Actualitate Criminalistul Tudorel Butoi: „Dincă trebuie să justifice proveniența acestor capse. Trebuie să se facă corelarea tuturor dispărutelor. Sunt peste 40 de nasturi. Un blug are cinci”

Criminalistul Tudorel Butoi: „Dincă trebuie să justifice proveniența acestor capse. Trebuie să se facă corelarea tuturor dispărutelor. Sunt peste 40 de nasturi. Un blug are cinci”

Criminalistul Tudorel Butoi: „Dincă trebuie să justifice proveniența acestor capse. Trebuie să se facă corelarea tuturor dispărutelor. Sunt peste 40 de nasturi. Un blug are cinci”
08 Sep 2019   •   23:36

Criminalistul Tudorel Butoi a vorbit în emisiunea „Ediție Specială” despre cazul Caracal. 

Specialistul crede că există o panică în abordarea poveștii de către organele de cercetare.

„Alea sunt rămășițe osoase tipice pentru făptuitorul care incinerează cadavre și pe urmă îl zdrobește. (...) Am numărat 40 și ceva de capse de la blugi și am ajuns la concluzia că în ancheta judiciară, acest Dincă trebuie să justifice proveniența fiecărui dintre nasturii aceștia. Că au fost nasturii unor blugi, păi la minea oricui au fost în niște blugi.

Ce s-au întâmplat cu blugii aia? Au ars? Ai cui sunt blugii, ce s-au întâmplat cu ei. O logică de prim pas este că le introduce îmbrăcatre, că ar putea să aparțină unor victime. Deocamdată el nu vorbește de nasturii ăștia că nu l-a întrebat nimeni. Trebuie să justifice proveniența acestor capse. (...) Trebuie să se facă corelarea tuturor dispărutelor. Au dispărute: în ce împrejurări, ce vârste, au avut posibilitatea să fie în zona lui. Fiecare blug are vreo cinci capse: 5X8=40, cu îngăduință. 

Este o panică în abordarea poveștii a organelor de cercetare. Păi dacă nu te duci la expertiza psihiatrică prima dată. Au vrut să facă alceva. Nu văd o linie de muncă, un centru de decizie”, a declarat Butoi. 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close