Antena 3 CNN Actualitate Criminalul care a înjunghiat un taximetrist în 2011 a fost prins

Criminalul care a înjunghiat un taximetrist în 2011 a fost prins

Criminalul care a înjunghiat un taximetrist în 2011 a fost prins
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Ian 2016   •   15:07

Bărbatul suspectat că a ucis un taximetrist în 2011, pe Bulevardul Obregia din Capitală, a fost prins la mai bine de 5 ani de la momentul crimei. Poliţiştii i-a făcut portretul robot încă de atunci, însă până acum nu l-au putut găsi pe agresor.

Taximetristul de 53 de ani a fost găsit mort pe 4 octombrie 2011 în propriul autoturism, pe o stardă din cartierul Berceni din Capitală.Alerta la 112 a fost dată de martorii incidentului. Oamenii au văzut un tânăr care a ieşit în mare viteză din taxi şi s-a pierdut în câteva secunde printre blocuri.

Medicii de la SMURD au confirmat că taximtristul a fost ucis pe loc. Acheta a scos la iveală că între acesta şi client a avut o răfuială, cel mai probabil, taximetristul s-a opus unui jaf. Până la urmă, criminalul i-a luat şi banii. Ofiţerii de la omoruri au refăcut traserul taxiului.

Timp de cinci ani, procurorii de la serviciul omoruri l-au căutat pe criminal, însă fără succes. Nici imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă nu au ajutat prea mult la prinderea criminalului.

Cu ajutorul martorilor, a fost întocmit un portret robot al agresorului, iar datele arătau că era vorba despre un bărbat de aproximativ 20-25 de ani, 1,75m înaltime, constitutie astenică şi păr şaten.

Martorul principal în achetă a fost angajatul unui magazin de mobilă, aflat lângă locul unde taximetristul a fost obligat să tragă pe dreapta pe Bulevardul Obregia.

Taximetristul ucis în plină stradă avea multă experienţă în această profesie şi lucra de la începutul anilor `90 pe străzile Capitalei.





×
Subiecte în articol: criminal taximetrist
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close