Antena 3 CNN Actualitate Criminalul, care şi-a omorât unchiul în ziua de Crăciun, a fost prins de poliţişti. Se ascundea la nişte rude în Bucureşti

Criminalul, care şi-a omorât unchiul în ziua de Crăciun, a fost prins de poliţişti. Se ascundea la nişte rude în Bucureşti

Criminalul, care şi-a omorât unchiul în ziua de Crăciun, a fost prins de poliţişti. Se ascundea la nişte rude în Bucureşti
de O.P.    |    16 Ian 2014   •   05:45

Tânărul din judeţul Argeş care şi-a ucis unchiul în ajunul Crăciunului, apoi l-a îngropat în curtea casei, a fost prins de poliţişti după trei săptămâni de căutări.

În tot acest timp, băiatul a stat la nişte rude din Bucureşti cărora le-a spus că unchiul l-a dat afară din casă şi nu are unde să stea. Băiatul de 19 ani a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile.

Tânărul de 19 ani a spus în faţa judecătorilor că şi-a ucis unchiul pentru că bărbatul era băut şi-l ameninţa că-l dă afară din casă.

După ce şi-a ucis unchiul şi i-a îngropat cadavrul în curte, băiatul s-a făcut nevăzut. A stat la rudele lui din Capitală, cărora le-a spus că unchiul l-a alungat de-acasă şi nu are unde să stea. Oamenii au fost consternaţi când au aflat adevărul.

Crima, petrecută în ajunul Crăciunului, a fost descoperită după ce mama adolescentului i-a alertat pe poliţiştii argeşeni tocmai din Franţa, unde este plecată la muncă...

Le-a spus că, de 3 zile, fiul său şi fratele ei, adică unchiul băiatului, nu-i mai răspund la telefon. Poliţiştii s-au dus să vadă ce se întâmplă şi au descoperit cadavrul bărbatului.

L-au arestat întâi pe complicele tânărului, care îl ajutase să-şi îngroape unchiul în schimbul unei drujbe şi a unui telefon mobil.

×
Subiecte în articol: crime omoruri violenta
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close