Antena 3 CNN Actualitate Criminalul de la Perla, angajat al M.A.I., un monstru cunoscut cu antecedente violente

Criminalul de la Perla, angajat al M.A.I., un monstru cunoscut cu antecedente violente

Criminalul de la Perla, angajat al M.A.I., un monstru cunoscut cu antecedente violente
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Mar 2012   •   20:10

Protagonistul atacului armat de la coaforul din zona complexului Perla din Capitală, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, a fost acuzat în 2005, de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea aceastuia la fond şi recurs.

În 3 octombrie 2005, Vlădan a fost reclamat de un bărbat la Judecătoria sectorului 4 Bucureşti, pentru calomnie, loviri şi alte violenţe, ameninţare şi insultă, însă în iunie 2006 agentul a fost achitat, pe motiv că fapta nu există.
   
În recurs, Tribunalul Bucureşti a admis în parte, în 11 septembrie 2006, contestaţia celui care l-a reclamat pe agent. Astfel, instanţa a decis achitarea lui în baza articolului 10, litera b, Cod procedură penală, potrivit căruia "fapta nu este prevăzută de legea penală".
   
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat, luni, că "personajul" care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este poliţist din 2007, angajat din sursă externă.

Potrivit avocatei Feliciei Vlădan, bărbatul era violent faţă de soţie şi cunoscuţi. Din această cauză, în data de 1 Martie, Felicia Vlădan a depus o plângere penală la Secţia de Poliţie 14 a Capitalei împotriva soţului ei în care menţiona că acesta este deţinător de armă şi că îi este teamă că o va folosi împotriva ei, a declarat avocata, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close