Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Caracal a recunoscut că, după ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani, i-a incinerat trupul

Criminalul din Caracal a recunoscut că, după ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani, i-a incinerat trupul

Criminalul din Caracal a recunoscut că, după ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani, i-a incinerat trupul
28 Iul 2019   •   22:01

În timpul audierii de la DIICOT Craiova, criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că, după ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, i-a incinerat trupul. 

„În această seară, Institutul Național de Criminalistică al Poliției Române a transmis raportul privind expertiza genetică judiciară parțială, din care reiese că la locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât și al inculpatului. În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima la data de 25.07.2019, în jurul orei 12, la domiciliul său, și ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă, există indicii că inculpatul a săvârșit același gen de infracțiuni și urmează să ofere detalii în cadrul audierii. Subliniez efortul comun al procurorilor și polițiștilor, care a fost unul considerabil în stabilrea adevărului judiciar”, a afirmat procurorul-șef adjunct al DIICOT Craiova. 

Citiți și DIICOT a extins acțiunea penală față de criminalul din Caracal. Noi dezvăluiri cumplite făcute de procurori

×
Subiecte în articol: adolescenta Caracal criminalul
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close