Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Caracal avea o viață dublă. Cine era cu adevărat Gheorghe Dincă pe Facebook

Criminalul din Caracal avea o viață dublă. Cine era cu adevărat Gheorghe Dincă pe Facebook

Criminalul din Caracal avea o viață dublă. Cine era cu adevărat Gheorghe Dincă pe Facebook
09 Aug 2019   •   08:13

Gheorghe Dincă a dus o viaţă dublă. Într-una era soţ şi tată, în cealaltă vâna adolescente, mânat de porniri violente şi obsesii erotice.
 
Soţia şi fiica s-au declarat şocate când au aflat că Dincă a recunoscut că a ucis. Până şi pe anchetatori continuă să-i surprindă în fiecare zi. Însuşi ministrul de Interne a declarat că ştie să-i joace pe investigatori. 

Reporterii Antena 3 au descoperit, în exclusivitate, contul de facebook pe care Gheroghe Dincă îl folosea şi unde nu avea nicio conexiune din viaţa reală, prieteni sau rude.

Până să îngrozească România, Gheorghe Dincă a fost soţ şi tată. Şi-a întreţinut familia lucrând pe rând ca geamgiu, mecanic auto şi muncitor în construcţii. După un accident pe un şantier din Italia, s-a întors la Caracal. Nimeni nu ştie când bărbatul a devenit un prădător periculos. Avea chiar şi un cont de Facebook, pe numele George Dincă. Îşi crease profilul în urmă cu câţiva ani, cu ajutorul unui vecin adolescent. O metodă virtuală de a-şi vâna victimele. 

Dincă şi-a antrenat puterea pumnului când practica box şi a folosit-o pentru a-şi imobiliza victimele. Soţia şi fiica s-au declarat şocate de violenţa lui. 

Gheorghe Dincă a avut o atitudine sfidătoare şi în timpul cercetărilor. Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, declară că cei mai buni ofițeri criminaliști din România fac eforturi fantastice pentru a smulge informaţii de la Gheorghe Dincă. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close