Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Dorobanţi n-o să scape uşor. Vlădan avea discernământ în momentul masacrului, arată expertiza IML

Criminalul din Dorobanţi n-o să scape uşor. Vlădan avea discernământ în momentul masacrului, arată expertiza IML

Criminalul din Dorobanţi n-o să scape uşor. Vlădan avea discernământ în momentul masacrului, arată expertiza IML
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Mar 2012   •   13:54

Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la salonul de înfrumuseţare din Dorobanţi, a avut discernământ în momentul în care a comis crimele, au hotărât specialiştii IML.

Gheorghe Vlădan a fost dus, luni, la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru expertiza psihiatrică solicitată în dosarul lui.

Autorul atacului armat de la coaforul din complexul Perla a fost arestat în 6 martie, de instanţa Tribunalului Bucureşti. Este acuzat de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de Vlădan la Curtea de Apel Bucureşti, însă luni el a anunţat instanţa că îşi retrage recursul.

La data de 5 martie, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan (53 de ani), şofer la Policlinica MAI, a intrat în coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanţi, unde lucra soţia sa, Florina Vlădan (47 de ani), coafeză.

Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Mariana Bendre, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare din Bucureşti.


 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan IML
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close