Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Oradea, în continuare în libertate. A fost dat în consemn la frontieră. Prima sa victimă, operată

Criminalul din Oradea, în continuare în libertate. A fost dat în consemn la frontieră. Prima sa victimă, operată

Criminalul din Oradea, în continuare în libertate. A fost dat în consemn la frontieră. Prima sa victimă, operată
16 Mar 2017   •   11:08

Bărbatul rănit miercuri de un glonţ tras de Adrian Hladii se află în afara oricărui pericol, după ce a fost operat, a declarat joi, pentru AGERPRES, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Judeţean. 

Adrian Hladii, autorul crimei asupra tinerei de 24 de ani, iubita bărbatului rănit, este căutat în continuare.

'Pacientul a avut noroc cu carul! A venit cu plagă prin împuşcare la baza gâtului, iar glonţul a mers spre umăr, dar nu a afectat nici vasele de sânge mari, nici plămânul... A fost operat, se simte bine, iar acum este pe secţie, nici măcar la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. Noi estimăm că în câteva zile, patru-cinci, el pleacă acasă', a declarat, pentru AGERPRES, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Judeţean. 

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, pe strada Barcăului din Oradea, în faţa casei prietenei acestuia. Bărbatul de 38 de ani a fost împuşcat în zona gât-umăr, cu o armă cu glonţ, de către Adrian Hladii, cunoscut în lumea interlopă sub porecla de 'Adi Grasu' şi pentru activităţi de proxenetism, a cărui identitate a fost dată publicităţii de IPJ Bihor

Adrian Hladii este dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce, în cursul zilei de miercuri, a fost găsit cadavrul tinerei de 24 de ani, împuşcată în cap, în maşina cu care a răpit-o, abandonată în afara oraşului. 

Fata, identificată de presa locală ca fiind Dalia Duca, este fiica unui fost ofiţer al Poliţiei Bihor, care a activat în anii '90 la Serviciul judiciar. Ea a ieşit miercuri dimineaţă însoţită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanţe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub ameninţarea armei, a fost forţată să urce în autoturismul în care a fost mai apoi găsită decedată. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, cel dat în urmărire naţională nu a fost găsit până în prezent, importante forţe de poliţie fiind implicate pentru căutarea acestuia, cu controale în trafic şi investigaţii. 

'Se folosesc toate resursele şi pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiaţi. Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă', a precizat Alina Dinu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Bihor Oradea criminal crima
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close