Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Vaslui a fost găsit mort. Care au fost ultimele sale cuvinte, înainte de a-şi lua viaţa

Criminalul din Vaslui a fost găsit mort. Care au fost ultimele sale cuvinte, înainte de a-şi lua viaţa

Criminalul din Vaslui a fost găsit mort. Care au fost ultimele sale cuvinte, înainte de a-şi lua viaţa
Sursa foto: Foto: invaslui.ro
03 Oct 2015   •   09:22

Criminalul din Vaslui care şi-a măcelărit soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost găsit mort.

Bărbatul şi-a luat viaţa, exact aşa cum ameninţase că va face.

Anchetatorii îl căutau de trei zile şi ieri reuşiseră să-l localizeze după semnalul de la telefonul mobil şi l-au găsit spânzurat de un copac, într-o pădure din apropierea satului.

Soţia lui renunţase la ordinul de protecţie cerut în instanţă chiar cu o zi înainte să fie ucisă.

Ucigaşul a spus că regretă că şi-a rănit fiica.

Criminalul de la Poienesti a fãcut dezvãluiri, la telefon, unor apropiati ai familiei, dezvăluie vremeanouă.ro.

Plângând, acesta a povestit motivul care l-a determinat sã ajungã la crimã. Constantin Fântânaru a spus cã a vãzut negru în fata ochilor dupã ce a transferat, în contul sotiei, 44.000 de euro. Cu banii acestia femeia a cumpãrat o locuintã iubitului ei. Apoi i-a cerut, din nou, 4.000 de euro. Si acesti bani au intrat în contul femeii, dar nu a fost de ajuns. A cerut alti bani motivând cã iubitul ei a avut un accident în Italia si are nevoie.

Aceasta a fost discutia purtatã de Fântânaru, la telefon, a doua zi dupã ce a fãcut oribila crimã. “Am vãzut negru în fata ochilor când mi-a cerut alti bani, pentru iubitul ei”, a spus bãrbatul. Asearã acesta a renuntat sã mai sune, dar a trimis mesaje membrilor familiei. Unul a fost trimis cãtre fiul lui în care îi spunea ce sã facã cu afacerea pe care bãrbatul o pusese pe picioare, dar a trimis si fetei un mesaj în care se presupune cã si-a cerut scuze. Asta si în conditiile în care Constantin Fântânaru a spus cã regretã foarte mult cã si-a lovit fiica cu cutitul.

Aceasta a spus prietenilor, de pe patul de spital, cã s-a bãgat între ei si asa a încasat loviturile de cutit ale tãtãlui ei, care lovea fãrã sã se uite ca un taur furios.

×
Subiecte în articol: crima criminal
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close