Crin Antonescu, despre Comisia de la Veneţia: Recomandările sale au fost invocate des în perioada tensiunilor politice din România

de S.T.    |    10 Sep 2012   •   20:13
Crin Antonescu, despre Comisia de la Veneţia: Recomandările sale au fost invocate des în perioada tensiunilor politice din România Foto: Agerpres

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la începutul întâlnirii cu membrii Comisiei de la Veneţia, că în ultima perioadă, "tensionată" din punct de vedere politic în România, recomandările acestei comisii au fost deseori invocate, informează Mediafax.

La întâlnirea preşedintelui Senatului cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia participă, din partea forului legislativ român, şi senatorul liberal Ioan Ghişe, despre care Crin Antonescu a declarat că are "o preocupare specială în raport cu tematica abordată".

"Activitatea, documentele, ideile comisiei dumneavoastră sunt de multă vreme pentru noi un subiect foarte important şi foarte interesant. Întâmplarea face ca ultima perioadă, o perioadă tensionată din punct de vedere politic în România, instituţia dumneavoastă, recomandările ei au fost deserori invocate. Iată un motiv în plus pentru care socot această întâlnire cât se poate de binevenită", a spus Antonescu, în debutul discuţiilor.


x close