Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu, despre frustrarea omului politic într-un stat care a luptat pentru democraţie

Crin Antonescu, despre frustrarea omului politic într-un stat care a luptat pentru democraţie

Crin Antonescu, despre frustrarea omului politic într-un stat care a luptat pentru democraţie
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Iul 2012   •   23:03

Preşedintele interimar Crin Antonescu a vorbit în cadrul ediţiei de vineri seară a emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 3 despre frustrarea omului politic care a crescut timp de 20 de ani cu valorile occidentale în sânge şi care se află acum în situaţia de a explica unor oameni de valoare din Europa că România nu a devenit un stat democratic în anul 2005.

"Datorită muncii noastre şi eforturilor noastre ţara asta a făcut nişte paşi în democraţie. Suntem (oameni politici ca mine, Crin Antonescu - n.r.) profund frustraţi atunci când vorbim cu oameni care reprezintă naţiuni şi valori care ne sunt foarte dragi şi care consideră, sincer, ignoranţi, că România democratică s-a născut în 2005, că omul care a inventat valorile occidentale şi care le-a aplicat prima data în România este Traian Băsescu, şi că democraţia, statul de drept şi justiţia în România înseamnă Traian Băsescu şi Macovei" a declarat Crin Antonescu la Antena 3.

"Sunt mulţi vinovaţi pentru chestia asta, şi mulţi dintre ei sunt din interiorul ţării. Unii nu sunt partizanii lui Băsescu. O bună parte suntem vinovaţi noi, cei care nu ne-am preocupat suficient de relaţiile externe" a subliniat Antonescu.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII „VORBE GRELE” DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Vorbe Grele Antena 3
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close