Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu, despre menţinerea în funcţie a lui Radu Stroe: A fost decizia primului ministru

Crin Antonescu, despre menţinerea în funcţie a lui Radu Stroe: A fost decizia primului ministru

Crin Antonescu, despre menţinerea în funcţie a lui Radu Stroe: A fost decizia primului ministru
de M.C.    |    22 Ian 2014   •   15:35
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus miercuri că în discuţiile de la Guvern nu s-a pus problema schimbării din funcţie a ministrului Radu Stroe.
 
"Am susţinut deciziile politice ale primului ministru. Nu s-a discutat, nu a propus primul ministru" a explicat Crin Antonescu. 
 
Întrebat dacă este de părere că nu a fost gestionată corect situaţia accidentului aviatic din Apuseni, preşedintele liberalilor a afirmat că au fost "teorii nu foarte inspirate, din punct de vedere comunicaţional" şi că prestaţia lui Radu Stroe va fi analizată ulterior.
 
Totuşi, liderul PNL nu a exclus posibilitatea schimbării unor miniştri, spunând că deocamdată decizia i-a aparţinut lui Victor Ponta. "În momentul în care PNL va dori să schimbe un ministru, îl va schimba .În această situaţie, aceasta a fost decizia primului ministru , pe baza raportului pe care Gabriel Oprea l-a făcut şi am fost de acord cu ea. Despre mulţumirile mele, nu ale mele, ale partidului, vom avea o discuţie amplă, discuţie foarte amplă, amănunţită, despre prestaţia miniştrilor, pe 1 şi 2 februarie, la Sinaia" a continuat Crin Antonescu.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close