Antena 3 Actualitate Crin Antonescu: Patriotismul şi onoarea, valori pe care Regele Mihai le întruchipează cu prisosinţă

Crin Antonescu: Patriotismul şi onoarea, valori pe care Regele Mihai le întruchipează cu prisosinţă

de S.T.    |    10 Mai 2013   •   19:41
Crin Antonescu: Patriotismul şi onoarea, valori pe care Regele Mihai le întruchipează cu prisosinţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Regalităţii.

Potrivit acestuia, patriotismul, onoarea şi sacrificiul pentru ceea ce înseamnă România sunt valori pe care Regele Mihai I le întruchipează "cu prisosinţă".
 
"Ziua de 10 Mai îmi oferă prilejul de a ura MS Mihai I, reginei Ana precum şi membrilor Casei Regale multă sănătate, bucurii şi împliniri. Sunt sigur că majoritatea concetăţenilor mei îmi împărtăşesc sentimentul de recunoştinţă faţă de cel care a condus România într-una dintre cele mai grele momente din istoria statului nostru precum şi sentimentul de mândrie pentru faptul de a avea printre noi unul dintre cei mai remarcabili oameni de stat ai secolului XX. Patriotismul, onoarea, sacrificiul pentru ceea ce înseamnă România sunt valori pe care MS Mihai I le întruchipează cu prisosinţă. La mulţi ani!", subliniază preşedintele Senatului, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.
 
Pe 10 mai 1866 Carol I a devenit domnitor al României. 11 ani mai târziu, tânărul stat îşi oficializa independenţa, iar la 10 mai 1881 România devenea regat. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close