Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu: Pe Ponta îl doare genunchiul, pe mine mă doare în cot

Crin Antonescu: Pe Ponta îl doare genunchiul, pe mine mă doare în cot

Crin Antonescu: Pe Ponta îl doare genunchiul, pe mine mă doare în cot
12 Iun 2015   •   14:38

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a spus, vineri, întrebat dacă a mai discutat cu Victor Ponta, că a vorbit cu acesta şi a constatat că amândoi au "ceva beteşuguri fizice temporare" - premierul la genunchi, iar el la cot.

"Am vorbit adineauri pentru că am făcut un schimb de experienţă - avem amândoi ceva beteşuguri fizice temporare: dânsul la genunchi şi la mine în cot", a spus Crin Antonescu, vineri, în Parlament, după dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului, el fiind întrebat dacă a mai vorbit cu premierul Victor Ponta.

Întrebat de ce nu a avut un discurs în timpul dezbaterilor, fostul preşedinte al liberalilor a amintit de discursul său din 2012, ţinut în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu.

"Îmi aduc aminte de discursul din 2012, e foarte citat un pasaj pe care l-am avut privitor la capacitatea sistemului de a produce noi şi noi ungureni. Între timp, s-a întâmplat că am constatat că unul dintre aceşti ungureni este şi domnul Ponta?, a spus Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close