Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu, prima reacție după dezvăluirile de la Comisia parlamentară pentru alegerile prezidențiale: „Este credibil”

Crin Antonescu, prima reacție după dezvăluirile de la Comisia parlamentară pentru alegerile prezidențiale: „Este credibil”

Crin Antonescu, prima reacție după dezvăluirile de la Comisia parlamentară pentru alegerile prezidențiale: „Este credibil”
Sursa foto: Foto: Facebook/Crin Antonescu
02 Noi 2017   •   15:17

Crin Antonescu a avut o primă reacție, după ce la audierile de la Comisia parlamentară pentru alegerile prezidențiale din 2009 ofițerul de contrainformații Doru Paraschiv a afirmat că s-a lucrat foarte mult la eliminarea lui Crin Antonescu, înainte de primul tur al alegerilor.

”Nu am vreo amintire specială în sensul ăsta, nu mă miră. Ce să mai fie de comentat? Eu, în general, nu am nimic de comentat”. Întrebat dacă-l crede pe Doru Paraschiv, Crin Antonescu a răspuns: ”Da, din punctul meu de vedere e credibil. Cât e de adevărat sau nu, nu e treaba mea, dar pentru mine este credibil. Dacă aliații mei din USL tăiau porcul cu... ce pretenții să mai am?”, a declarat Antonescu pentru DCNews.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu dezvaluiri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close