Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu respinge scenariul unui joc în tandem cu Oprescu la prezidenţiale

Crin Antonescu respinge scenariul unui joc în tandem cu Oprescu la prezidenţiale

Crin Antonescu respinge scenariul unui joc în tandem cu Oprescu la prezidenţiale
Sursa foto: Crin Antonescu
23 Sep 2009   •   11:25

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a susţinut marţi seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu - ?Vorbe Grele? - de la Antena 2, că nu are niciun fel de înţelegere cu Sorin Oprescu privind un eventual sprijin pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi nici nu susţine ideea unui tandem preşedinte-premier cu actualul primar al Capitalei.
"Nu am nicio legătură cu candiatura sau noncandidatura lui Sorin Oprescu. Nu am nicio înţelegere, nu e niciun fel de tandem. Nu am fost nici ironic, nici polemic la adresa lui Sorin Oprescu, aşa cum nu voi fi nici la adresa lui Corneliu Vadim Tudor sau Gigi Becali sau Kelemen Hunor, care e un coleg admirabil", a declarat Antonescu la Antena 2
El a explicat că nu-i atacă pe Becali şi Vadim pentru că "nu ei sunt în acest moment răul României, ci actualul preşedinte al României, care este un pericol public".
"Am luptat şi l-am ridicat preşedinte împotriva partidului stat şi acum ajungem la preşedintele-stat", a subliniat Antonescu.
În ceea ce priveşte o eventuală demisie a sa de la şefia PNL în cazul în care nu intră în turul doi al alegerilor,
Crin Antonescu a mai afirmat că nu-şi dă demisia din fruntea PNL în cazul în care nu va intra în turul doi al prezidenţialelor deoarece a fost ales în această funcţie cinstit şi cu mari speranţe de un Congres.
"Am să-mi dau demisia ca efect al Constituţiei, plecând la Cotroceni şi fiind preşedintele tuturor românilor, nemaiputând fi în situaţia asta preşedinte al PNL. Nu s-a pus problema, nu am făcut un angajament în sensul acesta şi nu îmi bat joc de un lucru care e cu mine extrem de serios", a conchis Antonescu la emisiunea lui Victor Ciutacu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close