Antena 3 CNN Actualitate CUTREMUR pe scena politică. Crin Antonescu, într-un megadosar al DNA

CUTREMUR pe scena politică. Crin Antonescu, într-un megadosar al DNA

CUTREMUR pe scena politică. Crin Antonescu, într-un megadosar al DNA
Sursa foto: Foto: Facebook/Crin Antonescu
02 Sep 2017   •   22:11

Crin Antonescu, Virgil Măgureanu sau Florian Walter sunt doar câteva dintre numele pe care DNA le verifică într-un megadosar pregătit pentru această toamnă, în urma unui denunț bombă.

Crin Antonescu a dat deja declarații la DNA în dosarul respectiv în calitate de martor. Fostul lider liberal spune că este vorba de denunțuri mincinoase la adresa lui și a soției sale.

În denunțul respectiv se vorbește despre un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat  de la fiul fostului șef SRI Virgil Măgureanu. Investigațiile fuseseră oprite la un moment dat, după arestarea fostului procuror Mircea Negulescu, zis Portocală.

Florin Ghiulbenghian a făcut dezvăluiri despre acest dosar la Antena 3. „Dosarul fusese preluat de Mircea Negulescu, din păcate plecarea lui a întârziat cercetările. Dosarul este simplu. O mită dată de conducerea firmei Romprest și acționarii ei către Crin Antonescu. O mită mascată sub acest apartament. Sunt două apartamente de peste 400.000 de euro și au fost evaluate la 200.000 de euro. Restul de bani au fost plătiți domnului Virgil Măgureanu cu acceptul lui de către Florian Walter, asocitatul fiului său, în firma Romprest”.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close