Antena 3 Actualitate Ionuț Cristache: Aparatul de stat funcționează impecabil. Au murit trei bebeluși și tu nu ai ieșit să zici o vorbă

Ionuț Cristache: Aparatul de stat funcționează impecabil. Au murit trei bebeluși și tu nu ai ieșit să zici o vorbă

de G.S.    |    17 Feb 2016   •   10:34
Realizatorul CaN România, Ionuț Cristache, a comentat, în ediția de miercuri a emisiunii Se întânplă în România, acțiunea ANAF asupra trustului INTACT.

Cristache a explicat că statul pare să fie foarte concentrat pe ce se întâmplă cu posturile trustului, în condițiile în care există și probleme mai grave în România, de care nu pare că s-ar ocupa la capacitate maximă, cum este cazul bebelușilor internați la Marie Curie.

Te uiți la tot ce s-a întâmplat în acest timp și sunt foarte multe necunoscute. Eu am spus-o și în Sinteza Zilei, că asistăm la desăvârșirea unei opere care a durat 11 (...) Cei care au operat, care se fac responsabili pentru această acțiune sunt aceiași care conduc România de zece ani de zile. În rest, aparatul de stat funcționează impecabil. Le vedem eficiența în aceste zile. Au murit trei bebeluși și tu nu ai ieșit cu nici măcar o declarație. Pare că pe acești domni nu îi poți deranja cu o întrebare, darămite cu solicitări.”

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close