Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea, diagnosticat cu o boală delicată. Este nevoit să se trateze peste hotare

Cristi Borcea, diagnosticat cu o boală delicată. Este nevoit să se trateze peste hotare

Cristi Borcea, diagnosticat cu o boală delicată. Este nevoit să se trateze peste hotare
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
13 Noi 2019   •   16:54

Cristi Borcea a părăsit România pentru Ungaria, la doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare. Afaceristul se confruntă cu o boală delicată și a apelat la ajutorul medicilor din Budapesta.

Aflat în capitala Ungariei, soțul Valentinei Pelinel a făcut declarații despre tratamentul la care este supus dar și despre revenirea lui în lumea fotbalului, scrie Cancan.ro.

Borcea nu a menționat despre ce afecțiune este vorba exact. El a subliniat singurul amănunt care îl interesează în procesul de vindecare și, având în vedere că sărbătorile de iarnă bat la ușă, soțul Valentinei Pelinel a dezvăluit că, deocamdată, nu s-a decis dacă va fi în țară sau tot în Budapesta de Crăciun și de Revelion.

"Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal.

Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta.

 

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close