Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea, eliberat condiționat. Decizia nu este definitivă

Cristi Borcea, eliberat condiționat. Decizia nu este definitivă

Cristi Borcea, eliberat condiționat. Decizia nu este definitivă
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristi Borcea
04 Oct 2017   •   15:59

Update: Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au admis, miercuri, cererea de eliberare condiţionată din închisoare a fostului finanţator al clubului Dinamo, Cristian Borcea, care execută la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani şi 4 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Decizia nu este însă definitivă, iar DNA poate face contestaţie. 

"Admite cererea de eliberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în hotărârea instanţei. 

 

Știrea inițială: Cererea de eliberare din închisoare a lui Cristi Borcea se judecă miercuri. Omul de afaceri susține că ar fi spălat inclusiv podele în închisoare. 

Potrivit DC News, Borcea face orice ca să scape din închisoare. În faţa magistraţilor de la Judecătoria sectorului 4, avocatul milioanrului a argumentat că Borcea a spălat podele în spatele gratiilor.

Avocata lui Cristi Borcea a amintit în faţa instanţei că fostul lider dinamovist a adus suficiente dovezi de reintegrare socială. A efectuat ore de munca in folosul comunitatii şi a spalat chiar si podelele din închisoare. Avocata a mai precizat că Borcea a urmat si peste 130 de programe de reintegrare sociala.

Cristian Borcea le-a mărturisit magistraţilor că regreta ceea ce a facut, mai ales ca a expus cei 7 copii la acest scandal public.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close