Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea, prima zi în libertate

Cristi Borcea, prima zi în libertate

Cristi Borcea, prima zi în libertate
03 Iul 2018   •   08:21

Cristi Borcea a petrecut prima noapte in libertate dupa aproape patru ani şi jumătate petrecuţi într-o celulă, la Jilava.

Omul de afaceri a dat o petrecere la care şi-a invitat familia şi prietenii. Nu s-a despărţit nicio clipă de iubita sa, Valentina Pelinel. De altfel, apropiaţii spun că nu mai este mult şi vor bate clopotele de nuntă pentru cei doi.

Până atunci însă, Borcea va merge la psiholog, după anii grei de închisoare.

Cristian Borcea a vrut ca momentul ieşiri din închisoare să-i rămână bine întipărit în memorie. Şi-a chemat prietenii la barul său şi a dat o petrecere pentru a se bucura de primele clipe de libertate.

Lipită de el a stat şi iubita sa Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit al șaptelea copil.

Mai emoţionată ca niciodată, Valentina Pelinel a povestit cât de greu i-a fost în perioada în care Cristian Borcea a fost închis.

„Altfel de emoţii pentru că am aşteptat foarte mult, sunt totuşi 4 ani şi 4 luni. Chiar s-a întâmplat şi a venit lângă noi, e acasă. Oricât ai fi de puternic nu ai cum să mai fi la fel. Noi l-am susţinut i-am ridicat întotdeauna moralul, toată familia a fost unită, toţi i-am fost alături. Îl iubim, şi eu şi copiii”, a declarat Pelinel.

Deşi au existat zvonuri că s-ar putea întoarce la conducerea echipei Dinamo, Borcea spune că fiul său Patrick va prelua frâiele.

Cristi Borcea a făcut trei cereri de eliberare condiţionată. Şi tot de atâtea ori, magistraţii le-ai respins. A patra cerere a fost însă cu noroc. Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor alături de Ioan şi Victor Becali, George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu. În acest dosar, toţi ceilalţi au fost eliberaţi condiţionat, iar Jean Pădureanu a decedat după ce a ieşit din penitenciar.

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea Valentina Pelinel
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close