Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea şi Giovani Becali riscă noi condamnări

Cristi Borcea şi Giovani Becali riscă noi condamnări

Cristi Borcea şi Giovani Becali riscă noi condamnări
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Oct 2016   •   12:26

Cristi Borcea şi Giovani Becali sunt implicaţi în dosarul „Transferurilor” din Belgia şi riscă noi condamnări. În acest caz este implicat şi antrenorul Liviu Ciobotariu, fost jucător în Belgia, la Standard Liege, conform jurnaliştilor belgieni de la „L'Avenir”, scrie ziarulring.ro.

Cei trei au fost trimişi în judecată într-un dosar care îi vizează pe șefii de la Standard Liege pentru spălare de bani între 1999 şi 2004. Printre transferurile anchetate este și cel al lui Liviu Ciobotariu, de la Dinamo la Standard Liege, din 2000.

Procurorii belgieni au colaborat cu DNA în acest caz, având în vedere că şi în ţară noastră a existat un dosar al „Transferurilor”. Cazul a ajuns la final în Belgia şi un verdict era aşteptat să fie dat în cursul zilei de azi, dar Tribunalul din Liege a solicitat o nouă amânare, pentru 27 octombrie.

Procurorii au cerut în acest caz închisoare cu suspendare de la 4 până la 6 luni şi plata unor amenzi. Conform publicaţiei belgiene, 19 persoane implicate în acest dosar au negociat cu procurorii plata unor amenzi pentru a scăpa de condamnări.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close