Antena 3 CNN Actualitate Cristian Borcea, cel mai iubit milionar român, a plecat în vacanță, iar de afaceri se ocupă fosta soție

Cristian Borcea, cel mai iubit milionar român, a plecat în vacanță, iar de afaceri se ocupă fosta soție

Milionarul Cristian Borcea și soția sa se află în vacanță împreună cu copiii lor, pe litoralul românesc. Iar cât timp cei doi se relaxează, afacerea cu hotelul din Olimp este administrată de Mihaela Borcea, prima dintre soțiile milionarului.

Cristian Borcea, cel mai iubit milionar român, a plecat în vacanță, iar de afaceri se ocupă fosta soție
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Iul 2021   •   18:14

Mihaela are grijă ca toate afacerile să meargă strună, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini cu privire la evenimentele pe care le-a organizat la hotel.

Relațiile dintre cele trei femei cu care s-a casatorit Cristian Borcea, de-a lungul vietii, sunt cât se poate de apropiate. De curând, Mihaela Borcea a demonstrat, din nou, că este apropiată de cea de-a doua soție a lui Borcea.

De ziua de naștere a Gloriei, fetița Alinei Vidican, Mihaela a postat o imagine ținând-o în brațe pe cea mică, fotografia cu pricina fiind realizată pe litoralul românesc. "La mulți ani, Gloria, copil frumos și bun!! Love you!", a notat Mihaela Borcea la fotografia respectivă.

Interesant este însă că fotografia cu pricina este realizată chiar la hotelul din Olimp pe care îl administreaza Valentina Pelinel, scrie Fanatik.

Iar în perioada aceasta, în care cei doi sunt în concediu, de afacere se ocupa Mihaela.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După nunta cu Valentina Pelinel, pe care a numit-o dragostea vieții lui, primele două soții și-au refăcut viața, însă, au pastrat o relație apropiată cu Borcea. Iar toti cei 9 copii ai milionarului țin unul la altul și se ajută între ei.

”Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă.

Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou”, spunea, Cristi Borcea, conform Fanatik.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close