Antena 3 Actualitate Cristian Boureanu a părăsit Spitalul Floreasca din Capitală. Cum încearcă să scape de arest

Cristian Boureanu a părăsit Spitalul Floreasca din Capitală. Cum încearcă să scape de arest

de S.T.    |    09 Iun 2017   •   15:23
Cristian Boureanu a părăsit Spitalul Floreasca din Capitală. Cum încearcă să scape de arest

UPDATE: Cristian Boureanu a părăsit Spitalul „Floreasca” din Capitală. 

Din clipă în clipă, Cristian Boureanu va fi dus în faţa procurorului, care decide dacă îl va reţine după ce fostul politician a lovit un polițist.

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatelor din Poliţie: Se încearcă anumite presiuni pentru Boureanu

Boureanu a fost dus la Spitalul Floreasca, după ce i s-ar fi făcut rău în secţia de poliţie.

Scandalul a început în momentul în care șoferul lui Cristian Boureanu a fost oprit la un control de rutină. Politicianul a coborât din mașină, a început să înjure oamenii legii, după care a lovit unul dintre polițiști. Mai mult, i-a prins și degetele mâinii la ușa mașinii.

Agenții de la rutieră l-au încătușat și l-au dus direct la secția de poliție.
------------------------------------------------

Fostul deputat Cristian Boureanu, care joi noapte a ajuns la Spitalul „Floreasca” din Capitală în urma unui incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, rămâne internat, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

„Rămâne internat în Secţia de Chirurgie, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Fostul deputat s-a crezut mai presus de lege și a făcut un circ incredibil în momentul în care șoferul său a fost oprit la un control de rutină. Politicianul a coborât din mașină, a început să injure oamenii legii, după care a lovit unul dintre polițiști. Mai mult, i-a prins și degetele mâinii la ușa mașinii.

Agenții de la rutieră l-au încătușat și l-au dus direct la secția de poliție.

Ce pedeapsă riscă Cristian Boureanu după ce a insultat, ameninţat şi agresat un polițist

Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate şi, ulterior, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Floreasca. 

 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close