Antena 3 CNN Actualitate Cristian Boureanu, prima reacţie după ce a rămas fără permis: "Nu aş fi făcut aşa ceva nici când eram mai tânăr şi mai prost"

Cristian Boureanu, prima reacţie după ce a rămas fără permis: "Nu aş fi făcut aşa ceva nici când eram mai tânăr şi mai prost"

Avem prima reacţie a lui Cristian Boureanu după ce a fost prins băut la volan. Fostul politician a mărturisit pentru colegii de la Antena Stars că nu a consumat alcool, ci doar a mâncat de post.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2023   •   07:42

Poliţiştii i-au reţinut permisul pentru 150 de zile, după ce aparatul etilotest indica valoarea de de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"E un fapt de viaţă. Sunt foarte deranjat de faptul că mulţi oameni de media, după părerea mea incorecţi, au scris că am fost prins beat şi după care au pus alături cifra de 0,11. Este o mizerie şi îmi asum ceea ce spun.

Cei care mă cunosc ştiu că eu dacă beau două degete de vin nu mă mai urc la volan şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când era mai tânăr şi mai prost.

Eu mănânc de post, nu mâncasem absolut nimic, băusem doar apă. Aseară am mâncat doar nişte legume, la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie", a declarat Cristian Boureanu.

Citeşte şi: Imagini șocante! Întregul film al scandalului care l-a băgat pe Cristian Boureanu după gratii

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close