Antena 3 CNN Actualitate Anunțul făcut de medici despre starea de sănătate a lui Cristian Boureanu. Veștile NU sunt bune!

Anunțul făcut de medici despre starea de sănătate a lui Cristian Boureanu. Veștile NU sunt bune!

Anunțul făcut de medici despre starea de sănătate a lui Cristian Boureanu. Veștile NU sunt bune!
Sursa foto: Foto: Facebook/ Cristian Boureanu
de S.T.    |    09 Iun 2017   •   14:25

Fostul deputat Cristian Boureanu, care joi noapte a ajuns la Spitalul „Floreasca” din Capitală în urma unui incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, rămâne internat, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

„Rămâne internat în Secţia de Chirurgie, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Fostul deputat s-a crezut mai presus de lege și a făcut un circ incredibil în momentul în care șoferul său a fost oprit la un control de rutină. Politicianul a coborât din mașină, a început să injure oamenii legii, după care a lovit unul dintre polițiști. Mai mult, i-a prins și degetele mâinii la ușa mașinii.

Agenții de la rutieră l-au încătușat și l-au dus direct la secția de poliție.

Ce pedeapsă riscă Cristian Boureanu după ce a insultat, ameninţat şi agresat un polițist

Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate şi, ulterior, i s-a făcut rău, fiind transportat la Spitalul Floreasca. 

 

×
Subiecte în articol: cristian boureanu ultraj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close