Antena 3 CNN Actualitate Cristian David, fost ministru de Interne: Vlădan a fost angajat din SURSE INTERNE în M.A.I.

Cristian David, fost ministru de Interne: Vlădan a fost angajat din SURSE INTERNE în M.A.I.

Cristian David, fost ministru de Interne: Vlădan a fost angajat din SURSE INTERNE în M.A.I.
07 Mar 2012   •   18:03

Senatorul PNL Cristian David, fost ministru liberal al M.A.I., a declarat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, că agentul Gheorghe Văldan a fost angajat ca şofer la minister din sursă internă, nu din sursă externă cum s-a precizat anterior.

David a declarat că Vlădan a susţinut un concurs pentru posturile de şofer vacante din MAI, după ce el fusese angajat anterior ca mecanic auto.

"O informaţie corectă venită de la Serviciul de Personal al Ministerului de Interne ar fi lămurit când anume ar fi venit acest Vlădan în Minister. S-a lăsat in mod deliberat impresia că în 2007 a fost acesta propulsat în minister, însă el a venit ceva mai devreme şi nu ca şofer, ci ca mecanic auto. Şofer a devenit în urma unui concurs pentru posturi de şofer în MAI. El fiind absolvent de liceu auto, avea permis de şofer profesionist. La acel concurs s-a prezentat ca sursă de recrutarea internă şi nu externă, aşa cum greşit am fost inforormaţi de ministrul Berca. Acel concurs de şoferi era destinat pe sursă internă" a precizat acesta.    

Fostul ministru David a mai spus că la MAI se află cartea de muncă a lui Vlădan, acest fapt putând fi verificat.


×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close