Antena 3 CNN Actualitate Cristian Diaconescu sare în apărarea şefului: Declaraţia lui Ponta despre imunitatea lui Băsescu ESTE INFERNALĂ

Cristian Diaconescu sare în apărarea şefului: Declaraţia lui Ponta despre imunitatea lui Băsescu ESTE INFERNALĂ

Cristian Diaconescu sare în apărarea şefului: Declaraţia lui Ponta despre imunitatea lui Băsescu ESTE INFERNALĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Noi 2013   •   16:40

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu sare în apărarea şefului său şi consideră "infernale" declaraţiile premierului Victor Ponta, care a arătat că, la anul, Traian Băsescu ar putea fi inculpat pentru că timp de 10 ani a avut imunitate.

"Din poziţia domniei sale, ceea ce spune este infernal! Să fim raţionali, credeţi că orice cetăţean în ţara asta poate fi anunţat anticipat de un factor politic cu ceva forţă în ţară în legătură cu o prezumtivă inculpare la un moment dat? Vi se pare normal să trăieşti într-o astfel de ţară?"
a declarat Cristian Diaconescu într-un interviu pentru RFI.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la un post de televiziune, că preşedintele Traian Băsescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar "vreun inculpat", dacă va fi cazul, deoarece îi va expira imunitatea care l-a "salvat" până acum de un dosar în cazul casei din Mihăileanu şi al Flotei şi de care poate ar avea nevoie şi pentru terenul din Călăraşi.



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close