Antena 3 CNN Actualitate Cristian Grețcu, somat de fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu

Cristian Grețcu, somat de fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu

Cristian Grețcu, somat de fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu
05 Oct 2016   •   20:16

O investigaţie realizată de echipa de jurnalişti coordanată de Cătălin Tolontan arată că artistul Ioan Gyuri Pascu a frecventat, în ultimii ani, un cult care promova faptul că medicina clasică nu ajută oamenii. Cultul, cu 3 milioane de adepţi în toattă lumea, era condus de un personaj controversat, maestrul Dang.

În urma publicării acestor informații, Cristian Grețcu, prietenul și colegul din Divertis al lui Ioan Gyuri Pascu, a făcut o declarație la «Observatorul» Antenei 1: ”Gyuri a fost un om dezvoltat spiritual, care a îmbrățișat ezoterismul și anumite tratamente cu lumină, care își fac efectul, dar trebuie însoțite și de doctor”. 

Deranjată de aceste declarații, Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, i-a cerut lui Cristian Grețcu să-și ceară scuze. Colegul lui Ioan Gyuri Pascu susține că nu are de ce să facă acest lucru. „Am fost contactat de cei de la «Observator», ca să detaliez ce înseamnă «tratamente cu lumină». Le-am explicat cât am putut eu de bine. Repet, nu văd nici un motiv pentru care să-mi cer scuze. Asta e!”

Fosta soție a lui Gyuri Pascu, concluzie șocantă: „Nu știu dacă își dorea să fie salvat”

 

×
Subiecte în articol: Ioan Gyuri Pascu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close