Antena 3 CNN Actualitate Cristian Pomohaci, din nou în haine preoțești. Ce mesaje i-au transmis enoriașii

Cristian Pomohaci, din nou în haine preoțești. Ce mesaje i-au transmis enoriașii

Cristian Pomohaci, din nou în haine preoțești. Ce mesaje i-au transmis enoriașii
Sursa foto: Foto: Cristian Pomohaci/Facebook
09 Aug 2017   •   15:40

Cristian Pomohaci a surprins pe toată lumea când a îmbrăcat din nou haina preoțească, după ce a fost exclus din biserică. Oamenii au reacționat imediat când au văzut imaginile.

Pe una dintre rețelele de socializare, Cristian Pomohaci a postat mai multe imagini făcute chiar în urmă cu o zi, în care apare îmbrăcat în veşminte preoteşti, deşi a fost caterisit în urmă cu câteva săptămâni. Fostul preot a postat și un mesaj, după mai bine o lună de tăcere, scrie SpyNews.ro.

Acesta s-a fotografiat alături de un berbec. ”Unul din berbecuții de anul acesta cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu! Moșuni, 08.08.2017”, a scris Cristian Pomohaci pe una dintre rețelele de socializare.

”Sărut mâna Părinte! Să fiți puternic să treceți și peste aceste încercări ce vin de la diavol. Multă sănătate și putere!”, ”Nu suntem noi în măsură să judecăm. Numai Dumnezeu o poate face! Cel ce nu e vinovat să dea cu piatra”, ”Mie îmi place de el ca artist de muzică populară autentică, în rest fiecare cu păcatele lui. Dumnezeu are dreptul de judecător!”, au fost câteva dintre comentariile primite de Cristian Pomohaci.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close