Antena 3 CNN Actualitate Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare într-un garaj amenajat. Un jurnalist dezvăluie cine vine la slujbele fostului părinte

Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare într-un garaj amenajat. Un jurnalist dezvăluie cine vine la slujbele fostului părinte

Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare într-un garaj amenajat. Un jurnalist dezvăluie cine vine la slujbele fostului părinte
23 Oct 2019   •   10:10

Cristian Pomohaci apare într-o înregistrare șocantă din timpul unei presupuse exorcizări, care are loc într-o biserică improvizată dintr-o curte din satul Moșuni, județul Mureș, dezvăluie VICE.

Deși a fost renegat de Biserică după acuzațiile de abuz sexual asupra unui minor, Pomohaci ține slujba și doar urletele înfiorătoare ale așa-zișilor posedați o acoperă. Foarte grav este faptul că la scenele care se derulează în miez de noapte asistă inclusiv copii.

Chiar dacă exorcizarile au fost interzise de Biserică, asistăm, se pare, la o astfel de slujba, iar cel care vrea să alunge spiritele rele din trupul unei femei ar fi Cristian Pomohaci. Fostul preot repetă "Tatăl Nostru" si rugaciunea ii este intrerupta de tipete ascutite.

„Veneau din foarte multe coluțuri ale țării. Erau mașini de Sălaj, București, de Vaslui, Cluj, de Prahova. Interesant e că mulți aveau terminația DUH sau 31SUS, adică IISUS și mi-au cerut că așa le-a explicat duhvnicul lor Cristian Pomohaci pentru a se întâlni pe șoselele țării și astfel se vor simți uniți”, povestește Andreea Pocotilă, jurnalist VICE.

Imaginile au fost surprinse recent - la doi ani dupa ce a fost caterisit de reprezentantii Bisericii - si chiar daca i s-a interzis sa mai slujeasca, Cristian Pomohaci tot imbraca sutana, spun jurnalistii Vice, care l-au descoperit, in miez de noapte, cum alunga Necuratul dintr-o femeie.


Citește mai multe detalii pe VICE

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci abuz sexual
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close