Antena 3 CNN Actualitate Cristian Popescu Piedone a rezolvat problema sutelor de angajați ai unei companii de salubrizare

Cristian Popescu Piedone a rezolvat problema sutelor de angajați ai unei companii de salubrizare

Din postura de primar ales al Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a rezolvat problema sutelor de angajați ai unei companii de salubrizare care nu și-au primit salariile de două luni. Acesta a colaborat cu sindicatul, dar şi cu un avocat pentru a i ajuta pe oameni. Vestea a fost primită de angajaţi cu bucurie şi scandări.

Cristian Popescu Piedone a rezolvat problema sutelor de angajați ai unei companii de salubrizare
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    08 Oct 2020   •   21:17

400 de angajați ai companiei Amenajare Edilitară și Salubrizare SA nu si-au primit salariile de 2 luni, deși aceștia și-au desfășurat activitatea. Oamenii spun că au fost nevoiți chiar să împrumute bani pentru a se supraviețui în această perioadă.

Aceștia au participat și la două proteste în fața Primăriei pentru a își cere drepturile.

''Primăria având banii, banii erau la noi în bancă și din cauza războiului intern politic nu aveam Consiliu de administratie care sa poata sa semneze. Deci, noul consiliu greşit pus nu avea drept de semnatura, vechiul nu era lăsat să intre în funcţiune. Și pentru joaca aceasta mai mult decât stupidă, oamenii ăştia stau de două luni fără bani'', spune Ion Sorin Alexandrescu, lider de sindicat.

Primarul ales al Sectorului, Cristian Popescu Piedone, a ascultat problemele oamenilor și a apelat la un avocat pentru ajutor. Astfel, în doar câteva zile angajații își vor primi salariile.

Piedone a cerut consiliului de administrație, până la institui lui în funcție și un raport detaliat cu activitatea companiei.

De asemenea, Piedone a declarat că va face public și contractul firmei încheiat cu Primăria, care în acest moment este ținut secret.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone primar sector 5
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close