Antena 3 CNN Actualitate Cristian Rădulescu: Am primit 150 de ameninţări cu moartea. Depun plângere penală

Cristian Rădulescu: Am primit 150 de ameninţări cu moartea. Depun plângere penală

Cristian Rădulescu: Am primit 150 de ameninţări cu moartea. Depun plângere penală
de S.T.    |    14 Mar 2017   •   14:52

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat marţi, la Parlament, că în urma afirmaţiilor privind protestatarii a primit 150 de ameninţări cu moartea, motiv pentru care şi-a contactat avocaţii şi a depus o plângere penală, urmând ca 150 de persoane să fie audiate.

Social-democratul a ţinut să precizeze că, în continuare, nu este de acord cu faptul că oamenii protestează şi ocupă "neautorizat" Piaţa Victoriei, chiar dacă OUG 13 a fost respinsă.

„După interviul de la Adevărul am primit 150 de ameninţări cu moartea. Opinia fiecărui om este opinia lui, eu nu m-am dus să-i înjur pe niciunul, nu i-am ameninţat cu moartea, am primit 150 de ameninţări cu moartea pe Facebook. Fapt pentru care dimineaţă mi-am contactat avocaţii, 150 de persoane care mi-au dat numele lor - in Codul penal este puşcărie de la 3 la 5 ani ameninţarea cu moartea, am făcut plângere penală, vor fi audiate aceste 150 de persoane”, a declarat Rădulescu la Parlament.

Citește și:

Deputat PSD, despre prosteste: Am mitraliera AKM de la Revoluție. ”Sunt pregătit să ies cu arma să trag, dacă mai vine cineva cu vreo idee să transforme statul ăsta”

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close