Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, adevăratul mesaj transmis de demisia ministrului Apărării

Cristian Tudor Popescu, adevăratul mesaj transmis de demisia ministrului Apărării

Cristian Tudor Popescu, adevăratul mesaj transmis de demisia ministrului Apărării
05 Sep 2017   •   20:14

Ceea ce s-a întâmplat la Ministerul Apărării nu poate fi decât rău şi cu consecinţe majore de imagine - şi nu numai - asupra întregii guvernări, consideră editorialistul Cristian Tudor Popescu.

„Nu poţi să-ți dai demisia din funcția de ministru al apărării pentru o problemă de comunicare. Este ridicol. În mod evident, ce s-a întâmplat este chemarea la ordine a ministrului apărării de către premier cu întrebarea: Ce faceți acolo, domnule, ați înnebunit, cum puteți să dați un asemenea comunicat, din care înțelege orice cetățean, dincolo de amănunte, că nu sunt bani pentru militari, nu sunt bani pentru Armată?!”, a explicat jurnalistul la un post de știri.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, a face un astfel de anunț și mai ales urmat de demisia ministrului apărării livrează în spațiul public mesajul: „Nu sunt bani la Armată! „Este exact contrariul a ceea ce încearcă să susțină acum, agravând și mai mult lucrurile, ministrul Țuțuianu. Adică el ce spune? Nu e nicio problemă, bani sunt, e în regulă, dar îmi dau demisia! De ce? Păi, o problemă de comunicare! E implauzibil, e neverosimil”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu ministrul Apararii
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close