Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, atac dur adresa senatoarei Diana Șoșoacă: "Cât de oligofren să fii..."

Cristian Tudor Popescu, atac dur adresa senatoarei Diana Șoșoacă: "Cât de oligofren să fii..."

Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur, marți, pe senatoarea Diana Şoşoacă afirmând că, prin apariţiile la diverse evenimente, aceasta vrea să atragă capital politic „din partea oamenilor cu minte puţină”.

Cristian Tudor Popescu, atac dur adresa senatoarei Diana Șoșoacă: "Cât de oligofren să fii..."
de Gabriel Dano    |    23 Feb 2021   •   20:28

Jurnalistul a amintit de prezența senatoarei la Institutul „Marius Nasta” din Capitală unde, prin cearta cu angajaţii de la pază care nu au lăsat-o în curtea spitalului, Şoşoacă ar fi urmărit să fie agresată pentru a putea să se victimizeze mai apoi.

„Această doamnă se deplasează de colo colo şi suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puţină din această ţară. Doamna Şoşoacă se duce ţintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înţeleg un lucru elementar, pentru că altfel nu ar mai băga-o în seamă, şi anume că doamna este parlamentar. Păi dacă eşti senator poţi să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te baţi în mod absurd.

Este molozul minţii să apreciezi un om care se incaieră cu oamenii de ordine, care au un regulament de funcţionare. Ce vină au oamenii ăia? Ea se ceartă cu jandarmii, îi insultă, se bagă în ei aşteptând să o împingă cineva, să se întâmple ceva ca să urle cum este ea atacată, cum se urmăreşe să fie omorâtă de Guvern şi de oculta mondială. Trebuie să ai minte foarte puţină ca să iei de bun ce face acest personaj.” a spus Cristian Tudor Popescu, la Europa FM.

CTP spune că Diana Șoșoacă nu face uz de mijloacele democratice pe care le are la îndemână în calitate de parlamentar pentru a găsi răspunsuri la întrebările sale, ci „se duce la porţile instituţiilor”.

„Nu mai este avocata de pe stradă, a fost aleasă parlamentar, ca senator independent poate să interpeleze, există această procedură. Ori dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice din Parlament pentru a critica şi a pune întrebări incomode Guvernului, ci se duce pe la porţile instituţiilor. Ori cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers drept luptă pentru cauza poporului împotriva trădătorilor de ţară?” a subliniat acesta.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close