Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricăi Dăncilă: „Este specialitatea Partidului Comunist”

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricăi Dăncilă: „Este specialitatea Partidului Comunist”

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricăi Dăncilă: „Este specialitatea Partidului Comunist”
24 Noi 2019   •   21:35

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe Viorica Dăncilă, după ce, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, a pierdut dramatic alegerile.

"Această diferență la care Viorica Dăncilă a pierdut alegerile, a fost transformată de aceasta într-un triumf, o mare victorie. Este specialitatea Partidului Comunist asta: cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa. Problema doamnei Dăncilă acum este că acest număr de voturi, treizeci și cât a luat, în continuare nu sunt voturile ei. Ca și în primul tur. Aceste voturi nu le-a câștigat doamna Dăncilă luându-le de la USR, PMP,  UDMR sau alte partide. Majoritar sunt voturi mai multe în zonele în care a avut și în primul tur voturi multe. Pentru că au pus osul mai tare primarii. Astea sunt voturile primarilor. Nu sunt ale ei. Și PSD-ul știe asta. DEci doamna Dăncilă nu este deloc fericită și sigură pe pozițiile ei, pentru că atunci când vor avea întâlnirea lor acolo or să-i zocă: 'Ce voturi ai adus Viorico?'. Restul știm noi cum le-am făcut, dar tu ce ai adus", a declarat Cristian Tudor Popescu la Pro TV.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close