Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri despre scandalul care a îngrozit România: „Rămânea să-şi bea cafeluţa acasă duminica dimineaţa"

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri despre scandalul care a îngrozit România: „Rămânea să-şi bea cafeluţa acasă duminica dimineaţa"

Scriitorul și jurnalistul Cristian Tudor Popescu descrie în termeni duri cele întâmplate la spitalul Floreasca acolo unde o femeie a luat foc pe masa de operații.

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri despre scandalul care a îngrozit România: „Rămânea să-şi bea cafeluţa acasă duminica dimineaţa"
11 Ian 2020   •   12:15

„Rămânea să-şi bea cafeluţa acasă duminica dimineaţa, deşi semnase în clar ca fiind titularul operaţiei. Operaţia o făceau sclavii lui Beuran, pentru că astfel de inşi care vin dinainte de 1989 infectează spitalul cu această concepţie adusă de dinainte de 1989 pe aceşti medici tineri. Rezidenţii sunt sclavii lui. De ce nu au făcut operaţia medicii de la camera de gardă? Pentru că acest Beuran şi-a pus ciracii să opereze pe un cadavru viu, după cum credea el, ceea ce ea mai interesant să-ţi faci mâna, ca experiment, decât un cadavru mort, dacă se poate spune aşa. Femeia era într-adevăr într-o stare gravă. Ce şi-a spus Beuran: oricum moare – lucru pe care l-a şi spus după aceea: a ars, dar oricum murea - ia să-i trimit eu pe căţelandrii ăştia tineri să-şi facă bisturiul pe ea. De ce să vină medicii? Pentru că acestea sunt servicii pe care le face dl Beuran acestor inşi ca să îi facă camarila în jurul lui. Beuran nu a venit să o salveze pe pacientă şi să efectueze greaua operaţie, a venit acolo să salveze situaţia, pentru că a fost sunat şi i s-a spus: dom doctor, e groasă, a luat foc aia pe masă, ce facem? El a venit să scoată vopseaua, puţin îi păsa de pacientă, a venit de urgenţă pentru că se produsese acest incident înfiorător”, a declarat gazetarul, la Digi24.

 

×
Subiecte în articol: Floreasca
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close