Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, reacție fulger după interviul Andreei Esca: "Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare"

Cristian Tudor Popescu, reacție fulger după interviul Andreei Esca: "Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare"

Cristian Tudor Popescu vine cu o reacție fulger după ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul și soțul ei au fost infectați cu noul coronavirus.

Cristian Tudor Popescu, reacție fulger după interviul Andreei Esca: "Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare"
Sursa foto: foto- Facebook/ Cristian Tudor Popescu
de Maria Sabu    |    20 Iul 2020   •   22:35

”Andreea Esca este o profesionistă a știrilor care frizează mereu perfecțiunea. Acum n-a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt, și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și preot, niște vieți și suflete prin ceea ce a spus și cum a spus”, a declarat Cristian Tudor Popescu luni seara, la Digi 24.

Jurnalistul susține că până și cei mai mari adepți ai conspirației ar crede după interviul vedetei că virusul există cu adevărat. Andreea Esca a vorbit sincer și deschis despre problemle cu care s-a confruntat în timpul bolii.

Oricât de manipulat ai fi nu poți trece peste asta

”Andreea a fost vulnerabilă. Și a făcut un lucru foarte greu: să povestească în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate, soțul ei, un om care a ajuns în pragul morții. Să faci așa ceva este cu totul ieșit din comun și e maximum ce poți face ca gazetar. Cred ca până și cei mai căpățânoși, ca să nu îi numesc altfel, dintre cei care refuză să creadă că există acest virus, au fost convinși. Nu poți să treci peste asta, oricât de manipulat și îndoctrinat ai fi!”
 

×
Subiecte în articol: andreea esca coronavirus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close