Antena 3 CNN Actualitate CTP, despre facturile greșite: "Au fost batjocoriți oameni. Trebuie să plătească agresiunea, că au vrut să înşele"

CTP, despre facturile greșite: "Au fost batjocoriți oameni. Trebuie să plătească agresiunea, că au vrut să înşele"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu consideră că după liberalizarea prețului la energie "au fost batjocoriți oameni" şi critică faptul că până acum nimeni nu a fost sancționat pentru facturile greșite.

CTP, despre facturile greșite: "Au fost batjocoriți oameni. Trebuie să plătească agresiunea, că au vrut să înşele"
Sursa foto: Hepta | Hepta Syndicate
de Milena Niță    |    22 Ian 2022   •   22:40

"În ce privește acest spectacol grotesc al facturilor la energie din România. Eu nu vreau să intru în detalii tehnice – plafonare, compensare, cum e mai bine, cât să fie, 80 de bani kWh, nu vreau să intru în așa ceva. 

Ce vreau să observ, pe bază de logică. Până acum, au fost batjocoriți oameni într-un fel insuportabil cu aceste facturi, care sunt declarate acum eronate. Facturi greșite, pe care au apărut niște sume imense. Cum i-a apărut unei doamne, pensionare la Iași (...) 6,7 milioane de euro pe factură", a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, vineri seara, potrivit digi24.ro

În opinia gazetarului, facturile eronate sunt considerate drept "acte de fals și înșelăciune".

"Eu vreau să știu, trebuie plătită agresiunea asupra cetățeanului. Aia, că n-au aplicat plafonarea, da, e o chestiune de respectare a legii. Trebuie să plătească pentru că au agresat cetățeanul cu aceste facturi. 

În fond, ce înseamnă aceste facturi care se dovedesc fantasmagorice? Multe dintre ele. Înseamnă niște acte de fals și înșelăciune. Asta sunt! Tentative de înșelăciune cu uz de fals. Au vrut să înșele", a mai subliniat jurnalistul. 

"Dar de ce nu greșesc sistemele astea neprofesionale, în minus? Există vreo greșeală în minus? N-am văzut!", a adăugat CTP.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close