Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, mesaj acid pentru haterii săi: "Mi-e milă de voi!"

Cristian Tudor Popescu, mesaj acid pentru haterii săi: "Mi-e milă de voi!"

Cristian Tudor Popescu le transmite un mesaj acid tuturor haterilor săi. Jurnalistul afirmă că fără el viața acestor oameni ar fi mai grea.

Cristian Tudor Popescu, mesaj acid pentru haterii săi: "Mi-e milă de voi!"
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    25 Aug 2022   •   22:51

Cristian Tudor Popescu a mărturisit că primește multe mesaje de ură și a avut o replică pe măsură pentru cei ce-l jignesc.

”Mie mi-e milă de oamenii ăștia! Vă dați seama ce ar însemna pentru ei dacă eu mor mâine? Eu sunt o comoară pentru ei, dom’le.

Sunt unii despre care eu am impresia că stau din zori și până în noapte așteptând să scriu ceva! Și în primele secunde după ce am publicat, ei deja vin și scriu acolo ceva ce n-are legătură cu textul”, a spus CTP, la GSP.

Gazetarul a dat și exemple în privința "vorbelor de bine" pe care le primește: “N-ai murit, boșorogule! Nenorocitule! Comunistule!. Mă fac în toate felurile, probabil că viața lor e brusc mai bună, se simt mai bine, probabil au o stare lăuntrică foarte bună, li se îmbunătățește digestia, circulația, după ce mă înjură pe mine, fără legătură cu nimic.

Dacă ar avea cât de cât legătură cu ce scriu, ar fi în regulă. Dar sunt foarte mulți care practică excreția aceasta, după care sunt ușurați, sunt liberi, cred că sunt și fericiți. În ultimă instanță, mă bucur să-i fac fericiți”, a adăugat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu afirmă că le face un bine celor care nu îl suportă: ”Le îmbunătățesc sănătatea acestor hateri”, a spus ironic CTP.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu ctp
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close