Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, reacție dură în cazul polițistului acuzat de pedofilie

Cristian Tudor Popescu, reacție dură în cazul polițistului acuzat de pedofilie

Cristian Tudor Popescu, reacție dură în cazul polițistului acuzat de pedofilie
08 Ian 2018   •   22:36

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat, luni seară, cazul polițistului acuzat de pedofilie.

CTP nu-și explică cum în toți acești ani nu s-a găsit un coleg care să-l oprească.

"S-a oploșit acolo, a stat acolo fără să-l deranjeze nimeni, până în ultimul moment, ieri s-a dus la slujbă, nu a avut niciun fel de apăsare, nu a simțit presiunea colegilor, care să se sesizeze, să-l oprească. Nimeni nu l-a atins cu niciun fir de păr în acești ani. Faptul că în trei zile niciun polițist, nici colegii de la rutieră, șeful său de acolo, care nu avea cum să nu-l recunoască, faptul că nu s-a produs recunoașterea din prima, e interpretat de opinia publică ca o complicitate cu respectivul”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

„Nu mai vorbesc de așa-zisa protecție internă a poliției, care ar trebui să fie desființată și dați toși afară. Dacă nu i-au găsit nimic în toți acești ani, cu toate plângerile , trebuie desființată. Păi, dacă i-au dat acestui om ireproșabil, nu i-au gasit nimic în toți acești ani, cu toate acuzațiile de pedofilie, și serviciul ăla nu are nicio observație, ar trebui desființat”, a mai spus el.

„Acest caz produce o tăietură în sistemul poliției române din care țâșnește puroiul. Acolo sunt structuri puterede, structuri de protecție internă, structuri de teste psihologice, chiar colegii lui. Dintre atâția polițiști care îl cunoșteau pe omul ăsta, care trăiau în aceeași meserie, nu s-a găsit unul singur care să-l oprească în toți acești ani? Sunt oameni ai legii”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: politist pedofil
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close