Antena 3 CNN Actualitate CTP: Vlad Voiculescu a venit în funcție cu un capital de încredere pe care "l-a făcut praf"

CTP: Vlad Voiculescu a venit în funcție cu un capital de încredere pe care "l-a făcut praf"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că "este o problemă" cu Vlad Voiculescu, iar din partea Ministerului Sănătăţii nu a văzut decât "trucuri de imagine și scandaluri artificial create". 

CTP: Vlad Voiculescu a venit în funcție cu un capital de încredere pe care "l-a făcut praf"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    27 Mar 2021   •   16:30

Jurnalistul spune că ministrul Sănătății a intrat în această funcție cu un capital de încredere considerabil pe care "l-a făcut praf" în ultimele trei luni, potrivit digi24.

CTP: Cu domnul Voiculescu este o problemă

"Cu domnul Voiculescu este o problemă, nu pot să nu spun lucrul acesta. Nu știu ce conține raportul pe care domnul Voiculescu i l-a dat domnului Cîțu. Trebuia să predea acum raportul acela cu acțiunile sale, ce a făcut în mod efectiv și pozitiv (...).

Domnul Voiculescu a intrat în această funcție cu un capital de încredere considerabil pe care, după părerea mea, l-a făcut praf în aceste trei luni. Nu știu ce spune acel raport dar eu nu am văzut din partea Ministerului Sănătății decât trucuri de imagine și scandaluri artificial create.

Ce trebuia acum, după ce s-au terminat alegerile, s-a stabilit o altă majoritate parlamentară, s-a întâmplat asta în noiembrie, te apuci acum să vii cu "au fost modificate cifrele ca să dea bine, să meargă lumea la vot în alegeri". Ce rost are acum să mai faci asta când situația este critică din punct de vedere medical, când prioritățile sunt cu totul altele? 

Stăm acum să vedem ce și cum a fost. Probabil că a fost atunci o astfel de mișcare politică, dar era momentul acum? Asta era problema? Asta așteptam acum de la domnul Voiculescu și de la Ministerul Sănătății, să rezolvăm hârele lui cu liberalii? Că de fapt despre asta este vorba", a spus CTP.

Tudor Popescu: Domnul Voiculescu nu a făcut nimic din ce așteptam de la el

"Eu mă așteptam de la domnul Voiculescu la chestii de anvergură. A tot vorbit despre demantelarea mafiei din sănătate, a tuturor structurilor de corupție din minister, din teritoriu. Speranța s-a pus în el, în direcția asta.

Domnul Drulă iată că face ceva, tot de la USR, acum s-a luat piept în piept cu buboiul de la metrou. În schimb, domnul Voiculescu nu a făcut nimic din ce așteptam de la el. Asta așteptam de la el? Toate hârele și certurile astea?", a adăugat gazetarul Cristian Tudor Popescu.
 

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu Vlad Voiculescu
Parteneri
Horoscop 26 septembrie 2023. Scorpionii îşi ascultă intuiţia
x close