Antena 3 CNN Actualitate Cristiana Anghel, la Q&A: "Am spus că este rău şi că va fi mult mai rău! Nimeni nu a vrut să înţeleagă!"

Cristiana Anghel, la Q&A: "Am spus că este rău şi că va fi mult mai rău! Nimeni nu a vrut să înţeleagă!"

Cristiana Anghel, la Q&A: "Am spus că este rău şi că va fi mult mai rău! Nimeni nu a vrut să înţeleagă!"
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Noi 2011   •   22:02
Cristiana Anghel, învăţătoarea care a făcut greva foamei timp de 70 de zile, protestând în acest fel faţă de măsurile de austeritate luate de Guvernul Boc, a fost invitată la emisiunea Q&A de la Antena 3. Ea s-a declarat dezamăgită de felul în care arată clasa politică de astăzi şi s-a arătat lipsită de speranţă în ceea ce priveşte un viitor mai bun al ţării noastre.

Am spus că este rău şi că va fi mult mai rău. Si nimeni nu a vrut să înţeleagă. Şi nu mă adresez politicienilor, ci oamenilor de rand. (...) Nimeni nu a făcut nimic”, a spus, dezamăgită, Cristiana Anghel.

„Este din ce în ce mai rău! Dar să nu creadă cineva că nu va fi şi mai rău!” a adăugat cadrul didactic.„Dacă la anul, la alegeri, va ieşi tot cine vor ei, va fi foarte rău”, a mai spus învăţătoarea.

Cristiana Anghel a stat în greva foamei timp de 70 de zile. Diminuările salariale din sistemul bugetar şi neaplicarea legii care prevedea majorarea cu 50% a salariilor cadrelor didactice au determinat-o pe Cristiana Anghel să înceapă greva foamei pe 26 august 2010.

 

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close